Povuci gore

O nama

Naše usluge

 

King Vision je usmeren ka vizuelnom svetu, nudimo usluge snimanja na pokretnim slikama ili na fiksnim kompozicijama. 

 • Video - WEDDING

  Naši snimci uz pomoć savremene tehnologije i višegodišnjeg stručnog iskustva postaju izuzetni. Stojimo Vam na raspologanju u svim trenucima venčanja, obraćamo pažnju da sačuvamo svaki bitan momenat. Izrađujemo naše snimke po Vašoj želji, i sa odgovarajućom muzičkom podlogom dajemo mu finalnu notu.

  - Cinema wedding, snimljen i montiran na kreativan način
  - Snimanje dokumentarnog tipa, za više uspomene
  - Spot sa venčanja

 • Foto - wedding

  Iskustvo i kreativnost se susreću u našim fotografijama. Bitno nam je da se osećate opušteno i udobno da proživite sve sitne radosti Vašeg dana, znamo da su ovo nepovratni trenuci, tu smo da ih zarobimo. // Uvek nam je izazov da sa mladencima provedemo 2-3 sata, na posebnom mestu, da sa njima oživimo kutak stare tvrđave, stepenište centra ili pruge napuštane stanice. Pokušavamo da uslikamo nešto jedinstveno, da "izvučemo" orginalnost njihove ljubavi.

  - Obrađene slike sa venčanja na DVD-u
  - Kreativno fotografisanje na bilo kom mestu
  - Mini foto book u paketu, poklon
  - Štampanje slike na licu mesta za goste
  - Online foto galerija za lakše deljenje

 • Foto - family

  King Vision nudi slikanje porodice ili dece, u studio ili u prirodi. Opuštena atmosfera sešona, stprljenje prema mališnima, pažljiva obrada su ključni elementi lepih slika. Slike za obradu možete izabrati od kuće preko web-galerije.

  - prijatna atmosfera za decu
  - 1-2 sata termini
  - dečji foto book
  - flexibilno formiranje paketa

 • Fotobook

  Foto BOOK (album) je uspomena na elegantan način. kreiramo ga tako da on predstavlja najlepše trenutke Vašeg venčanja da bude dnevnik Vaših uspomena. Nakon odabira najboljih fotografija, koje su suština i reprezent vašeg događaja, pristupamo njihovom sređivaju i traženju adekvatnog rešenja kako bi fotografije u Vašem albumu zasijale punim sjajem. Svi albumi su ručni rad i mogu biti izrađeni u veličini, boji i materijalu koji izaberete. Očekujemo vas da zajedno vaše snove pretvorimo u stvarnost. Album može postati jedna od "najčitanijh" u vašoj kućnoj biblioteci.

  - Ručna izrada albuma
  - Veličina i broj listova po dogovoru
  - Dizajn albuma po Vašoj želji

Portfolio - Foto

{os-gal-1}
JOŠ PRIMER-GALERIJA  

Portfolio - Video

Pratite nas:

facebook   vimeo

 

Trudimo se da budemo flexibilni sa paketima, naših usluga. Naveli smo par predloga ali najbolje da tražite ponudu lično, preko telefona ili ispunite formular da bi Vam sastavili ponudu po Vašim potrebama.

Naše pakete se kreću od 200eu.

{emailcloak=off}